skip to Main Content

Vältä kalliit lakimiehet

Kuvenon avulla voit laatia sopimukset ja asiakirjat itse, tai pyytää asiantuntijaa tekemään sen puolestasi. Säästät lakimieskuluissa tinkimättä laadusta.

Automatisoitu lakimiehesi

Hallinnollisiin asiakirjoihin ei yleensä tarvita lakimiehen apua.  Älykäs asiakirjateknologiamme opastaa sinut tekemään tarvitsemasi asiakirjat ja varmistamme, ettei mitään tärkeää jää pois. Kuvenon avulla saat asiakirjat tehtyä muutamalla klikkauksella.

Säästä paperia ja aikaa

Kun teet asiakirjoja tai lataat niitä Kuvenoon, ne kategorisoidaan ja arkistoidaan automaattisesti. Voit jakaa ne suoraan esimerkiksi työntekijöille, kirjanpitäjälle, sijoittajille tai lakimiehille. Jokaisen asiakirjan voit lähettää sähköisesti allekirjoitettavaksi niin monelle henkilölle, kuin haluat.
 Ei enää perinteistä asiakirjojen tulostamista, allekirjoittamista, skannaamista tai postittamista.

Aseta ja unohda

Isoin osa hallinnollisista asiakirjoista ja sopimuksista vanhenevat tai pitää tarkistaa tietyn ajan kuluttua. Kuvenoon voit asettaa muistutuksia haluamiisi asiakirjoihin. Kun aika koittaa, muistutamme sinua ja voit muutamalla klikkauksella uusia sopimuksiasi ja lähettää ne allekirjoitettavaksi haluamillesi henkilöille.

Yhteistyötä palveluntuottajien kanssa

Jos sinulla ei ole aikaa tehdä asiakirjoja tai laittaa hallintoa kuntoon itse, voit helposti pyytää tilitoimistoa, juristia tai sihteeriä tekemään sen puolestasi Kuvenolla. Kun työ on tehty, Kuveno ilmoittaa sinulle siitä. Käyttäen Kuvenoa tämä on nopeampaa ja halvempaa, kuin jos käyttäisit perinteisiä kanavia tai palkkaisit juristin.

Haluatko tietää lisää?

Back To Top