skip to Main Content

Kaikki kunnossa koko ajan

Hallinnon laittaminen kuntoon jälkeenpäin on todella kallista. Kuvenon avulla jokainen asia on heti kunnossa, eikä sinun tarvitse enää huolehtia, oletko hoitanut vastuusi oikein.

Erota selvästi mitä puuttuu

Yleinen ongelma yrityshallinnon kanssa on se, että et tiedä tarkasti, mitä puuttuu. Kuveno kertoo visuaalisesti mitkä asiat ovat kunnossa ja mitä sinun vielä tarvitsee laittaa kuntoon. Tähän perustuen joko sinä itse tai kirjanpitäjäsi voitte tarkastaa mitä vielä tarvitsee tehdä. Ja jos et ehdi itse sitä tekemään, voi delegoida hallinnon kuntoon laittamisen jollekin muulle.

Arkistoitu ikuisiksi ajoiksi

Suurin osa yrityksesi asiakirjoista pitää olla tallessa vähintään 5 vuotta, jotkut jopa 10 vuotta. Se mitä luot Kuvenossa tai mitä sinne lataat säilyy turvallisesti yhdessä paikassa. Ei enää mappirivistöjä säilytyksessä, eikä kadonneita tiedostoja tai asiakirjoja.

Automaattinen lajittelu

Kuveno lajittelee kaiken sisällön, mitä Kuvenoon lataat tai mitä siellä luot. Kuveno skannaa ja luokittelee sisällön, joten hallinnolliset materiaalit ovat aina päivitettynä. Näet yhdellä silmäyksellä mitä sinun tarvitsee vielä tehdä ja mitkä asiat kuuluvat yhteen.

Muistutukset

Kuveno kertoo sinulle mitä sinun tarvitsee tehdä, ja milloin. Voit asettaa muistutuksia itsellesi tai pyytää tilitoimistoa asettamaan muistutukset tehtävistä asioista itsellesi. Muistutuksen yhteydessä on lista tehtävistä ja näin ollen sinulta ei jää mitään tärkeää tekemättä.

Tilintarkastusvalmius

Vaikka et tekisikään tilintarkastusta, samat asiat pitää lain mukaan olla kunnossa. Kuveno kertoo sinulle, mitä sinulla on valmiina ja mitä sinun tarvitsee vielä tehdä saavuttaaksesi 100% tilintarkastusvalmiuden. Parasta tässä on se, että olet valmistautunut ja kaikki materiaalisi on valmiina ilman vaativia ponnisteluja. Jos olet hakemassa rahoitusta tai tekemässä yrityskauppoja, toinen osapuoli todennäköisesti haluaa nähdä, että hallintosi on kunnossa. Kuvenon avulla sen toteen näyttäminen on helppoa.

Osake- ja osakasrekisteri

Pienenkin osakeyhtiön on ylläpidettävä rekisteriä omistajistaan. Kuvenon avulla se on helppoa ja jopa hauskaa. Ohjatun toiminnon avulla voit syöttää tiedot niin, että ne ovat heti oikein.

Haluatko tietää lisää?

Back To Top