skip to Main Content

Hallitustyö sähköisesti ja automaattisesti

Pienenkin osakeyhtiön on hoidettava hallitustyönsä. Kuvenon avulla voit hoitaa hallitustyön helposti ja nopeasti, olkoon sinulla aktiivista hallitustyötä tai ei.

Automatisoitu hallituksen sihteeri

Hallituksen kokousten pöytäkirjat ovat lain vaatimia asiakirjoja. Kaikki päätökset, jotka hallituksen kokouksissa tehdään tulee olla merkittynä pöytäkirjaan oikein. Kuveno auttaa sinua valmistelemaan minkä tahansa asian, joka tarvitsee hallituksen päätöksen. Kaikki automatisoidut aiheet ovat juristien tarkastamia ja vahvistamia. Sinun tarvitsee ainoastaan valita aihe listasta lisätäksesi sen kokouksen esityslistaan. Lisäksi Kuveno muistuttaa sinua tulevista kokouksista ja esityslistojen lähettämisestä.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Yrityksen hallinnossa on monia asioita, joita tulee olla hoidettuna tiettyyn aikaan vuosittain. Kuveno tarjoaa helppokäyttöisen suunnittelutyökalun, jolla voit suunnitella hallitustyöskentelyä ja katsoa, mitä päätöksiä tai toimenpiteitä tulee vuoden aikana tehdä. Kuveno huolehtii siitä, että hallitustyöskentelysi toimii sujuvasti, etkä unohda mitään tärkeää.

Turvattu materiaalin jako

Ilman tietoa hallituksen jäsenenet eivät voi tehdä päätöksiä tai valmistautua kokouksiin. Kuvenolla strategisen tiedon jakaminen hallituksen jäsenille on helppoa ja turvallista. Kuvenoa käyttäessäsi sinun ei tarvitse lähetellä tärkeitä tiedostoja sähköpostitse vaan ne löytyvät helposti Kuvenosta turvallisesti tallennettuna ja helposti löydettävissä.

Yrityksen historia- ja hallintotiedot saatavilla

Lain mukaan hallituksen jäsenten tulee olla tietoisia yrityksen hallinnollisesta ja taloudellisesta tilanteesta. Kun käytät Kuvenoa, hallituksen jäsenenillä on pääsy kaikkeen tarvitsemaansa tietoon, niin nykyiseen, kuin historiatietoihinkin. Automaattiset tehtävälistat, sähköiset esityslistat ja pöytäkirjat ja yrityksen hallintoraportit ova kaikki hallituksen jäsenten saatavilla helposti ja nopeasti.

Hallituksen päätökset nopeasti, ilman kokousta

Olet juuri pankin ovella menossa laina-neuvotteluihin – mutta unohdit hankkia hallituksen hyväksynnän. Eipä hätää, voit muutamalla klikkauksella hoitaa asian kuntoon. Kuvenossa valitset vain aiheen, johon tarvitset hallituksen päätöksen ja jäsenten allekirjoitukset. Merkkaa se välittömästi päätettäväksi lähetä se Kuvenosta sähköisesti allekirjoitettavaksi ja hetkessä sinulla on asiakirja jaettavaksi pankkivirkailijalle ja päiväsi on pelastettu.

Haluatko tietää lisää?

Back To Top