skip to Main Content

Automatisoi ja tehosta

Hallintoon kuuluu paljon erilaisia asioita, joita on pakko hoitaa. Kuveno ohjeistaa, muistuttaa ja neuvoo. Saat valmiit tehtäväkokonaisuudet, jotka voit tehdä tai delegoida.

Allekirjoita sähköisesti – rajaton käyttö!

Yhdenkin asiakirjan allekirjoittaminen vaatii normaalisti paljon tekemistä: tulostamista, postittamista ja skannaamista. Kuveno tarjoaa rajattoman sähköisen allekirjoituksen. Kaikki asiakirjat, joita voit Kuvenossa tehdä tai mitä Kuvenoon lataat voidaan allekirjoittaa muutamalla klikkauksella.

Automaattinen arkistointi

Sen jälkeen kun olet luonut, allekirjoittanut tai ladannut asiakirjan se on automaattisesti arkistoitu ja luokiteltu. Voit helposti etsiä asiakirjoja käyttämällä tekstiä, luokittelua tai metadataa. Ei enää etsimistä tietokoneen eri kansioista löytääksesi sitä tärkeää asiakirjaa.

Kaikki tulee tehtyä ajoissa

Unohdettu hallintotehtävä aiheuttaa yleensä negatiivisia seuraamuksia, kuten korkoja ja huomautusmaksuja. Maksuja voi tulla myös laittomista sopimuksista tai unohdetuista velvoitteista. Tehtävät tulee lähtökohtaisesti hoitaa oikein sekä ajoissa ja Kuveno mahdollistaa nämä molemmat. Sinä tai tilitoimiston edustaja voitte asettaa muistutuksia ja liittää niihin tiedon siitä mitä pitää tehdä ja mihin mennessä – et enää unohda mitään tärkeää!

Tieto on valttia

Jotta tilitoimisto voi tehdä työnsä tehokkaasti heidän tulee päästä yritykseen liittyvään tietoon käsiksi helposti ja nopeasti. Mikäli tilitoimistolla ei ole tätä mahdollisuutta voi siitä aiheutua viivästyksiä ja kustannusten nousua. Kuveno kokoaa yhteen tarpeellisen tiedon esimerkiksi työsuhteista, sopimuksista, yritysrakenteesta sekä muutoksista, jotka vaikuttavat tilitoimistoon tekemisiin.

Ulkoistetut tehtävät

Tarpeellisilla tiedolla ja hyvillä työkaluilla sinun kirjanpitäjäsi voi auttaa sinua enemmän, kuin vain tekemällä kirjanpitosi. Sopimusten valmistelu, raporttien kirjoittaminen ja asiakirjojen luominen ovat tehtäviä, jotka voivat viedä paljon aikaa. Kuvenon avulla kirjanpitäjäsi tai joku muu voi tehdä tällaiset asiat puolestasi turvallisesti ja nopeasti.

Valmiit tehtäväkokonaisuudet

Useimmat yrityksen hallinnollisista tehtävistä eivät ole vaikeita tehdä, jos vain tietää mitä pitää tehdä. Esimerkiksi henkilön palkkaamiseen liittyviä pieniä asioita on monia, mutta kaikki niistä pitää tehdä oikein. Kuveno tarjoaa valmiita tehtäväkokonaisuuksia juurikin tällaisiin tilanteisiin. Tehtäviä voi räätälöidä haluamikseen helposti ja nopeasti. Voi valita tehdä ne itse tai delegoida ne eteenpäin.

Haluatko tietää lisää?

Back To Top