skip to Main Content

Kuvenolla hoidat yrityksesi hallinnon automaattisesti ja sähköisesti.

Kuvenon avulla luot ja allekirjoitat yrityksen tärkeimmät asiakirjat ja sopimukset, hallitset hallitustyötä, teet yhteistyötä tilitoimiston kanssa ja pidät yrityshallinnon kunnossa ja päivitettynä.

Kuveno Provides Automatic And Digital Corporate Governance For Companies

Kuvenon avulla voit:

 1. Välttää kalliit lakimiehet

  Kuvenon avulla voit laatia sopimukset ja asiakirjat itse, tai pyytää asiantuntijaa tekemään sen puolestasi. Säästät lakimieskuluissa tinkimättä laadusta.
  Lue lisää

 2. Tehdä hallitustyö sähköisesti ja automaattisesti

  Pienenkin osakeyhtiön on hoidettava hallitustyönsä. Kuvenon avulla voit hoitaa sen helposti ja nopeasti, olkoon sinulla aktiivista hallitustyötä tai ei.
  Lue lisää

 3. Automatisoida ja tehostaa

  Hallintoon kuuluu paljon erilaisia asioita, joita on pakko hoitaa. Kuveno ohjeistaa, muistuttaa ja neuvoo. Saat valmiit tehtäväkokonaisuudet, jotka voit tehdä itse tai delegoida eteenpäin.
  Lue lisää

 4. Pitää hallinon kunnossa koko ajan

  Hallinnon laittaminen kuntoon jälkeenpäin on todella kallista. Kuvenon avulla jokainen asia on heti kunnossa, eikä sinun tarvitse enää ikinä huolehtia siitä, oletko hoitanut vastuusi oikein.
  Lue lisää

Sähköinen yrityshallinto

Tilitoimistosi tarjoaa sinulle kirjanpidon ja tilinpäätöksen. Mutta keneltä saat apua, jos sinun pitää laatia työsopimus, irtisanomisilmoitus tai varmistaa onko vakuutuksesi kunnossa? Moni asia kuuluu olla dokumentoituna, muuten saatat joutua myöhemmin ongelmiin. Esimerkiksi hallituksen päätökset ovat oltava kirjattu oikein ja allekirjoitettuna – ja säilötty vähintään 5 vuotta.

Lue mitä yrityshallintoon sisältyy ja miten kannattaa hoitaa hallitustyön.

Haluatko tietää lisää?

Back To Top