skip to Main Content

Automatisoi ja tehosta

Oma työntekosi tehostuu sillä näet järjestelmästä välittömästi kaiken tarpeellisen; milloin ja mitä tarvitsee hoitaa ja missä vaiheessa mitäkin on tehty ja mitä tarvitsee vielä tehdä. Järjestelmä myös muistuttaa asiakasta puolestasi.

Toistuvat tehtävät muistutettuna

Vuosikelloon saat asetettua vuoden pakolliset tehtävät ja saat niistä muistutuksen itsellesi tai asiakkaallesi. Toistuvat tehtävät, kuten kirjanpito- tai palkkamateriaalien muistuttaminen, hoituvat automaattisesti. Asetat vain minkä päivän kuukaudesta haluat muistusten lähtevän, ja Kuveno hoitaa lopun. Mikäli asiakkaalla on kysymyksiä, nekin välittyvät ja tallettuvat oikean asian kohdalle.

Kaikki asiakkaan tiedot yhdessä paikassa

Kirjanpidon hoitaminen kuntoon on usein kiinni siitä, että sinulla on kaikki tarvittava tieto käsillä juuri silloin, kun työ kuuluu tehdä. Kuvenossa asiakkaan tiedot ovat tallessa yhdessä paikassa, jolloin sinulta ei enää kulu aikaa tiedon etsimiseen. Tiedät myös etukäteen, mikäli jotakin asiakirjaa ei ole olemassa tai jos se ei ole ajantasalla.

Allekirjoitukset heti

Kuvenossa saat lähetettyä asiakirjat allekirjoitettavaksi asiakkaan puolesta hetkessä. Vastaanottaja saa sähköpostiinsa linkin allekirjoitusta varten ja allekirjoittaminen sujuu nopeasti muutamalla klikkauksella. Sinun ei tarvitsee enää lähetellä hallituksen pöytäkirjoja ympäri maailmaa ja soitella perään, kun yksi hallituksen jäsen on unohtanut ostaa postimerkin.

Tehtäväkokonaisuudet

Kuvenoon voit syöttää asiakkaallesi valmiiksi sellaiset asiat, mitä asiakasyrityksesi tarvitsee hoitaa vuoden aikana. Jos asiakas esim. vaihtaa hallituksen jäsenen ja kysyy mitä hänen pitää muistaa tehdä, voit kirjoittaa askeleet ja lähettää sen hänelle – tai valita sen kirjastostasi. Voit myös ehdottaa, että hoidat asian hänen puolestaan, jolloin voit itse seurata samoja askelia.

Kerää tietoja automaattisesti

Oletko ollut tilanteessa, jossa sinun pitää päivittää kaikki asiakkaasi tietoja, esim. tulorekisteriä varten? Silloin tiedät, miten tuskallista saattaa olla saada asiakkaalta vastauksia. Kuvenon avulla voit automatisoida vastaavanlaiset tietojen keräämiset. Voit tehdä yhden kyselyn kaikille asiakkaillesi, tai räätälöidä se jokaiselle erikseen. Kuveno hoitaa muistuttamisen ja ilmoittaa sinulle, kun asiakas on päivittänyt tiedot valmiiksi.

Työvaiheet automatisoituna

Jotkut hallinnolliset asiat ovat riippuvaisia toisistaan. Esim. tilinpäätöksen dokumentointi vaatii hallituksen kokouksen, sen pöytäkirjan, siihen allekirjoitukset, yhtiökokouskutsun, yhtiökokouksen, sen pöytäkirjan ja siihenkin allekirjoitukset. Tällaiset työvaiheet voidaan automatisoida Kuvenon avulla. Annat syötteenä tilinpäätösdokumentit, ja Kuvenon hoitaa loput. Säästät jo yhden asiakkaan kohdalla useita tunteja.

Back To Top