skip to Main Content

Kuvenolla hoidat asiakkaasi hallinnon ja asiakassuhteesi
automaattisesti ja sähköisesti.

Kuveno kokoaa yhteen ja automatisoi monta osa-aluetta asiakasuhteen hoidossa, jolloin katteesi ja asiakastyytyväisyys nousee. Kuveno myös tarjoaa palveluitasi sinun puolestasi, jolloin liikevaihtosi kasvaa.

Tätä voit tehdä Kuvenon avulla:

 1. Tarjota uudenlaisia palveluita

  Kuvenon avulla voit ottaa vastuuta asiakkaasi hallinnosta. Voit esimerkiksi luvata, että hallitustyö sujuu tai että sopimukset hallinnoidaan oikein.

  Lue lisää

 2. Kommunikoida ja tehdä yhteistyötä asiakkaasi kanssa

  Parannat asiakassuhdettasi, kun asiakkaasi tietää mitä on tapahtumassa. Näet yhdestä paikasta, mitä olette sopineet ja miten asiakkaan tehtävät etenevät.

  Lue lisää

 3. Automatisoida ja tehostaa

  Oma työntekosi tehostuu kun sinulla on kaikki asiakkaan hallintotieto yhdessä paikassa. Muistutukset sinulle tai asiakkaallesi vähentää kuormaasi. Ja valmiit tehtäväkokonaisuudet nopeuttavat työtäsi.

  Lue lisää

Tilitoimiston haasteet

Asiakkaat ovat entistä vaativampia, mutta eivät herkästi halua maksaa totuttua enempää palveluista. Samaan aikaan robotit hoitavat jo monen yrityksen tiliöinnin. Tilitoimiston pitäisi löytää uusia tapoja palvella asiakasta ja tarjota uusia palveluita. Uusien palveluiden kehittäminen ei ole helppoa eikä uusien palveluiden myynti tule itsestään. Kuveno voi auttaa.

Lue millainen tulevaisuuden tilitoimisto on.

Back To Top