fbpx skip to Main Content
Sopimushallinta On Olennainen Osa Yrityshallintoa

Sopimushallinta on olennainen osa yrityshallintoa

Sopimushallinta auttaa muiden kanssa sovittujen asioiden hallinnassa, ja toimivalla sopimushallinnalla vähennät sekä kustannuksia että riskejä.

Sopimuksen peruselementit ovat, että vähintään kaksi osapuolta hyväksyvät sopimukseen kirjatut ehdot ja edellytykset. Pähkinänkuoressa edellytysten on täytyttävä tai niistä on luovuttava ennen tiettyä määräaikaa, jotta sopimus on sitova, kun taas ehdot ovat velvoitteita, jotka on suoritettava osana sopimusta.

Sopimushallinnalla tarkoitetaan sekä ehtojen ja edellytysten hallintaa että itse asiakirjaa. Sopimushallintajärjestelmän tulisi siis auttaa sinua luomaan, allekirjoittamaan, säilyttämään ja löytämään sopimuksesi helposti. Lisäksi sinun tulisi voida asettaa muistutuksia ehtojen ja edellytysten täyttymisen seuraamiseksi. Useat sopimukset sisältävät ehtoihin tai uusimiseen liittyviä päivämääriä, joista tulisi myös pystyä asettamaan muistutuksia.

Sopimushallinta on yksinkertaista, mikäli sinulla on sitä varten helppokäyttöinen työkalu. Olemme rakentaneet Kuvenon juuri tähän tarkoitukseen. Voit hallita sopimuksiasi seuraavasti:

  •      Luo sopimus käyttämällä pohjiamme ja älykästä asiakirja-editoriamme
  •      Valitse osapuolet
  •      Lähetä sopimus allekirjoitettavaksi
  •      Aseta tarvittavat muistutukset
  •      Luokittele sopimus tageilla

Jos et kirjoita sopimusta itse, vaan saat sen joltakin muulta, voit ladata sopimuksen Kuvenoon. Mikäli se on jo allekirjoitettu, voit merkitä sen allekirjoitetuksi Kuvenon ulkopuolella. Muussa tapauksessa voit saada myös Kuvenon ulkopuolella luotuihin sopimuksiin allekirjoitukset käyttämällä Kuvenoon kuuluvaa sähköistä allekirjoitusta.

Myöhemmin voit etsiä sopimusta Googlen kaltaisella hakupalkilla sekä tagien että sopimuksen sisällön avulla. Kuveno lähettää sinulle sähköpostia muistutusten eräpäivien koittaessa.

Sopimushallinnan tulisi olla helppoa – Kuvenon avulla se on!


Tilaa artikkelimme sähköpostiisi!

Jos haluat saada lisää maksuttomia vinkkejä liiketoimintasi tehostamiseen, tilaa uusimmat sisältömme sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.


 

Back To Top