fbpx skip to Main Content

Automaattista hallintoa

Kuveno tarjoaa sinulle helpon tavan tehdä asiakkaasi hallinnosta automaattista!

Automatisoi ja tehosta

Oma työntekosi tehostuu, sillä näet järjestelmästä välittömästi kaiken tarpeellisen; milloin ja mitä tarvitsee hoitaa, missä vaiheessa mitäkin on tehty, ja mitä tarvitsee vielä tehdä. Järjestelmä myös muistuttaa asiakastasi puolestasi.

Toistuvat tehtävät muistutettuna

Vuosikelloon saat asetettua vuoden pakolliset tehtävät, ja saat niistä muistutuksen itsellesi tai asiakkaallesi. Toistuvat tehtävät, kuten kirjanpito- tai palkkamateriaalien muistuttaminen, hoituvat automaattisesti. Asetat vain, minä päivänä kuukaudesta haluat muistutusten lähtevän, ja Kuveno hoitaa lopun. Mikäli asiakkaallasi on kysymyksiä, nekin välittyvät ja tallettuvat oikean asian kohdalle.

Kaikki asiakkaasi tiedot yhdessä paikassa

Kirjanpidon hoitaminen kuntoon on usein kiinni siitä, että sinulla on kaikki tarvittava tieto käsillä juuri silloin, kun työ kuuluu tehdä. Kuvenossa asiakkaasi tiedot ovat tallessa yhdessä paikassa, jolloin sinulta ei enää kulu aikaa tiedon etsimiseen. Tiedät myös etukäteen, mikäli jotakin asiakirjaa ei ole olemassa, tai jos se ei ole ajan tasalla.

Allekirjoitukset heti

Kuvenossa saat lähetettyä asiakirjat allekirjoitettavaksi asiakkaasi puolesta hetkessä. Vastaanottaja saa sähköpostiinsa linkin allekirjoitusta varten, ja allekirjoittaminen sujuu nopeasti muutamalla klikkauksella. Sinun ei tarvitsee enää lähetellä hallituksen pöytäkirjoja ympäri maailmaa ja soitella perään, kun yksi hallituksen jäsen on unohtanut ostaa postimerkin.

Tehtäväkokonaisuudet

Kuvenoon voit syöttää asiakkaallesi valmiiksi sellaiset asiat, jotka asiakasyrityksesi tarvitsee hoitaa vuoden aikana. Jos asiakkaasi esimerkiksi vaihtaa hallituksensa jäsenen ja kysyy, mitä hänen pitää muistaa tehdä, voit kirjoittaa askeleet ja lähettää ne hänelle – tai valita ne kirjastostasi. Voit myös ehdottaa, että hoidat asian hänen puolestaan, jolloin voit itse seurata samoja askelia.

Kerää tietoja automaattisesti

Oletko ollut tilanteessa, jossa sinun on pitänyt päivittää kaikki asiakkaasi tiedot esimerkiksi tulorekisteriä varten? Silloin tiedät, miten tuskallista saattaa olla saada asiakkaalta vastauksia. Kuvenon avulla voit automatisoida vastaavanlaiset tietojen keräämiset. Voit tehdä yhden kyselyn kaikille asiakkaillesi, tai räätälöidä sen jokaiselle erikseen. Kuveno hoitaa muistuttamisen ja ilmoittaa sinulle, kun asiakkaasi on päivittänyt tiedot valmiiksi.

Työvaiheet automatisoituna

Jotkut hallinnolliset asiat ovat riippuvaisia toisistaan. Esimerkiksi tilinpäätöksen dokumentointi vaatii hallituksen kokouksen, sen pöytäkirjan, siihen allekirjoitukset, yhtiökokouskutsun, yhtiökokouksen, sen pöytäkirjan ja siihenkin allekirjoitukset. Tällaiset työvaiheet voidaan automatisoida Kuvenon avulla. Annat syötteenä tilinpäätösdokumentit, ja Kuveno hoitaa loput. Säästät jo yhden asiakkaan kohdalla useita tunteja.

Back To Top