fbpx skip to Main Content

Kuvenolla hoidat asiakkaasi hallinnon ja asiakassuhteesi
automaattisesti ja sähköisesti.

Kuveno kokoaa yhteen ja automatisoi monta eri osa-aluetta asiakassuhteesi hoidossa, jolloin katteesi ja asiakkaidesi tyytyväisyys nousevat. Kuveno myös tarjoaa palveluitasi asiakkaillesi sinun puolestasi, jolloin liikevaihtosi kasvaa.

Tällaista sähköistä hallintoa tilitoimistosi voi tehdä Kuvenon avulla:

 1. Tarjota uudenlaisia palveluita

  Kuvenon avulla voit ottaa vastuuta asiakkaasi hallinnosta. Voit esimerkiksi luvata, että hallitustyö sujuu, tai että sopimukset hallinnoidaan oikein.

  Lue lisää

 2. Kommunikoida ja tehdä yhteistyötä asiakkaasi kanssa

  Parannat asiakassuhdettasi, kun asiakkaasi tietää, mitä on tapahtumassa. Näet yhdestä paikasta, mitä olette sopineet, ja miten asiakkaasi tehtävät etenevät.

  Lue lisää

 3. Automatisoida ja tehostaa

  Oma työntekosi tehostuu, kun sinulla on kaikki asiakkaasi hallintotieto yhdessä paikassa. Muistutukset sinulle tai asiakkaallesi vähentävät kuormaasi, ja valmiit tehtäväkokonaisuudet nopeuttavat työtäsi.

  Lue lisää

Tilitoimiston hallinnon haasteet

Asiakkaat ovat entistä vaativampia, mutta eivät herkästi halua maksaa palveluista totuttua enempää. Samaan aikaan robotit hoitavat jo monen yrityksen tiliöinnin. Tilitoimiston pitäisi löytää uusia tapoja palvella asiakasta ja tarjota uusia palveluita. Uusien palveluiden kehittäminen ei ole helppoa, eikä uusien palveluiden myynti tule itsestään. Anna Kuvenon auttaa tilitoimistosi hallinnon haasteissa tarjoamalla asiakkaillesi sähköistä hallintoa!

Lue millainen tulevaisuuden tilitoimisto on.

Back To Top