fbpx skip to Main Content
Vältä Kalliit Lakimiehet Lainmukaisiin Asiakirjoihin Liittyen

Vältä kalliit lakimiehet lainmukaisiin asiakirjoihin liittyen

Kuvenon avulla voit laatia lainmukaiset asiakirjat ja sopimukset itse, tai pyytää asiantuntijaa tekemään sen puolestasi. Säästät lakimieskuluissa tinkimättä laadusta.

Automatisoitu lakimiehesi

Hallinnollisiin, lainmukaisiin asiakirjoihin ei yleensä tarvita lakimiehen apua. Älykäs asiakirjateknologiamme opastaa sinut tekemään tarvitsemasi lainmukaiset asiakirjat ja varmistamme, ettei mitään tärkeää jää pois. Kuvenon avulla saat asiakirjat tehtyä muutamalla klikkauksella.

Säästä paperia ja aikaa

Kun teet asiakirjoja tai lataat niitä Kuvenoon, ne kategorisoidaan ja arkistoidaan automaattisesti. Voit jakaa ne suoraan esimerkiksi työntekijöille, kirjanpitäjälle, sijoittajille tai lakimiehille. Voit lähettää jokaisen asiakirjan sähköisesti allekirjoitettavaksi niin monelle henkilölle, kuin haluat. Ei enää perinteistä asiakirjojen tulostamista, allekirjoittamista, skannaamista tai postittamista.

Aseta ja unohda

Suurin osa lainmukaisista asiakirjoista ja sopimuksista vanhenee, tai ne pitää tarkistaa tietyn ajan kuluttua. Kuvenolla voit asettaa muistutuksia haluamiisi asiakirjoihin liittyen. Kun aika koittaa, muistutamme sinua siitä, ja voit muutamalla klikkauksella uusia sopimuksiasi, sekä lähettää ne allekirjoitettavaksi haluamillesi henkilöille.

Yhteistyötä palveluntuottajien kanssa

Jos sinulla ei ole aikaa tehdä lainmukaisia asiakirjoja tai laittaa hallintoa kuntoon itse, voit helposti pyytää Kuvenon tilitoimistoa, juristia tai sihteeriä tekemään sen puolestasi. Kun työ on tehty, ilmoitamme sinulle siitä. Kuvenon palvelu on perinteisten kanavien käyttöä ja juristin palkkaamista helpompaa, nopeampaa ja edullisempaa.

Haluatko tietää lisää?

Back To Top