fbpx skip to Main Content

Automaattinen ja sähköinen hallitustyö

Pienenkin osakeyhtiön on hoidettava hallitustyönsä. Kuvenon avulla voit hoitaa hallitustyösi helposti ja nopeasti, oli sinulla aktiivista hallitustyötä tai ei.

Automatisoitu hallituksen sihteeri

Hallituksen kokousten pöytäkirjat ovat lain vaatimia asiakirjoja. Kaikkien päätösten, joita hallituksen kokouksissa tehdään, tulee olla merkittynä pöytäkirjaan oikein. Kuveno auttaa sinua valmistelemaan minkä tahansa asian, joka tarvitsee hallituksen päätöksen. Kaikki automatisoidut aiheet ovat juristien tarkastamia ja vahvistamia. Sinun tarvitsee ainoastaan valita aihe listasta lisätäksesi sen kokouksen esityslistaan. Lisäksi Kuveno muistuttaa sinua tulevista kokouksista ja esityslistojen lähettämisestä.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Yrityksen hallinnossa on monia asioita, jotka tulee olla hoidettuna tiettyyn aikaan vuosittain. Kuveno tarjoaa helppokäyttöisen suunnittelutyökalun, jolla voit suunnitella hallitustyöskentelyäsi ja katsoa, mitä päätöksiä tai toimenpiteitä tulee vuoden aikana tehdä. Kuveno huolehtii siitä, että hallitustyöskentelysi toimii sujuvasti, etkä unohda mitään tärkeää.

Turvattu materiaalin jako

Ilman tietoa hallituksen jäsenet eivät voi tehdä päätöksiä tai valmistautua kokouksiin. Kuvenolla strategisen tiedon jakaminen hallituksen jäsenille on helppoa ja turvallista. Kuvenoa käyttäessäsi sinun ei tarvitse lähetellä tärkeitä tiedostoja sähköpostitse, vaan ne löytyvät helposti Kuvenosta turvallisesti tallennettuina.

Yrityksen historia- ja hallintotiedot saatavilla

Lain mukaan hallituksen jäsenten tulee olla tietoisia yrityksen hallinnollisesta ja taloudellisesta tilanteesta. Kun käytät Kuvenoa, hallituksen jäsenillä on pääsy kaikkeen tarvitsemaansa tietoon, niin nykyiseen, kuin historiatietoihinkin. Automaattiset tehtävälistat, sähköiset esityslistat ja pöytäkirjat sekä yrityksen hallintoraportit ovat kaikki hallituksen jäsenten saatavilla helposti ja nopeasti.

Hallituksen päätökset nopeasti, ilman kokousta

Olet juuri pankin ovella menossa lainaneuvotteluihin – mutta unohdit hankkia hallituksen hyväksynnän. Eipä hätää, voit muutamalla klikkauksella hoitaa asian kuntoon. Kuvenossa valitset vain aiheen, johon tarvitset hallituksen päätöksen ja jäsenten allekirjoitukset, sekä merkitset sen välittömästi päätettäväksi. Lähetämme sen Kuvenosta sähköisesti allekirjoitettavaksi, ja hetkessä sinulla on asiakirja jaettavaksi pankkivirkailijalle, jolloin päiväsi on pelastettu.

Kuveno tarjoaa sinulle automaattista ja sähköistä hallitustyötä – sekä helpottaa yrityksesi arkea.

Haluatko tietää lisää?

Back To Top