fbpx skip to Main Content

Kuveno tarjoaa yrityksellesi sähköistä yrityshallintoa

Kuvenon avulla luot ja allekirjoitat yrityksen tärkeimmät asiakirjat ja sopimukset, hallinnoit hallitustyötä, teet yhteistyötä tilitoimiston kanssa ja pidät yrityshallinnon kunnossa ja päivitettynä. Toisin sanoen Kuveno pitää huolen yrityksesi sähköisestä yrityshallinnosta.

Kuvenolla Hoidat Yrityshallinnon Automaattisesti Ja Sähköisesti

Kuvenon avulla voit:

 

 1. Välttää kalliit lakimiehet

  Kuvenon avulla voit laatia sopimukset ja asiakirjat itse, tai pyytää asiantuntijaa tekemään sen puolestasi. Säästät lakimieskuluissa tinkimättä laadusta.
  Lue lisää

 2. Tehdä hallitustyön sähköisesti ja automaattisesti

  Pienenkin osakeyhtiön on hoidettava hallitustyönsä. Kuvenon avulla voit hoitaa sen helposti ja nopeasti, olkoon sinulla aktiivista hallitustyötä tai ei.
  Lue lisää

 3. Automatisoida ja tehostaa

  Hallintoon kuuluu monia pakollisia toimia. Kuveno ohjeistaa, muistuttaa ja neuvoo. Saat valmiit tehtäväkokonaisuudet, jotka voit tehdä itse tai delegoida eteenpäin.
  Lue lisää

 4. Pitää hallinnon kunnossa koko ajan

  Hallinnon laittaminen kuntoon jälkeenpäin on todella kallista. Kuvenon avulla jokainen asia on heti kunnossa, eikä sinun tarvitse enää ikinä huolehtia siitä, oletko hoitanut vastuusi oikein.
  Lue lisää

Sähköinen yrityshallinto

Tilitoimistosi tarjoaa sinulle kirjanpidon ja tilinpäätöksen. Mutta keneltä saat apua, jos sinun pitää laatia työsopimus tai irtisanomisilmoitus tai varmistaa, onko vakuutuksesi kunnossa? Moni asia kuuluu olla dokumentoituna, sillä muuten saatat joutua myöhemmin ongelmiin. Esimerkiksi hallituksen päätösten on oltava kirjattuna oikein ja allekirjoitettuna – sekä säilöttynä vähintään 5 vuotta.

Lue mitä yrityshallintoon sisältyy ja miten kannattaa hoitaa hallitustyö?.

Haluatko tietää lisää Kuvenon sähköisestä yrityshallinnosta?

Back To Top