fbpx skip to Main Content
Mikä Hallitustyö?

Mikä hallitustyö?

Hallitustyö on väärinymmärretty elementti yrittäjyydessä. Vaikka se on suuri etu, se nähdään turhan usein tarpeettomana hallinnollisena taakkana. Monet yritykset voisivat kuitenkin kasvaa nopeammin ja menestyä paremmin hallituksen ja sen hallitustyön avulla.

Hallitustyö voidaan jakaa kolmeen kategoriaan:

  1.    Strateginen: Miten yritys täyttää omistajien tavoitteet pitkällä tähtäimellä?
  2.    Toiminnallinen: Työskenteleekö yritys tehokkaasti kohti strategisia tavoitteita?
  3.    Valvonta: Toimiiko yritys sääntöjen, määräysten ja omistajien etujen mukaisesti?

Tämän lisäksi hallituksen rooliin tulisi sisältyä toimitusjohtajan sparraaminen ja tukeminen. Kuvenon perustaja ja toimitusjohtaja on kirjoittanut oppaan yhdessä keskeisten toimijoiden kanssa hallituksen olemassaolon tärkeydestä ja hallitustyöstä käytännössä. Lataa ja lue opas tästä!

Käytännössä hallitustyö on kolmesta edellä mainitusta kategoriasta esille nousevien aiheiden käsittelyä. Sinun tulee osata laatia esityslista, muistaa lähettää se ja siihen liittyvät olennaiset materiaalit, kirjoittaa kokouspöytäkirjat sekä saada niihin allekirjoitukset.

Onneksesi voit automatisoida suurimman osan kaikesta tästä Kuvenon avulla! Voit jopa suunnitella koko vuotesi etukäteen helpon ohjatun toiminnon avulla. Lopuksi Kuveno vielä muistuttaa sinua työn alla olevista asioista, ja auttaa sinua niiden suorittamisessa.

Tämän helpommaksi ei hallitustyö käy!


Tilaa artikkelimme sähköpostiisi!

Jos haluat saada lisää maksuttomia vinkkejä liiketoimintasi tehostamiseen, tilaa uusimmat sisältömme sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.


 

Back To Top