skip to Main Content

Meidän tarinamme

Yrittäjiltä yrittäjille – me, ketkä suunnittelemme ja rakennamme Kuvenoa, olemme myös yrittäjiä

Kuveno Oy on suomalainen Startup-yritys, joka on perustettu vuonna 2017 Helsingissä. Toimitusjohtajana toimii Rasmus Nybergh. Yritys työllistää useita henkilöitä eri maanosissa.

Kuveno Oy kehittää digitaalisia ratkaisuja, joilla automatisoidaan pk-yritysten hallintoprosesseja.  Ajatus Kuveno Oy perustamisesta syntyi, kun Rasmus Nybergh oli toiminut yrittäjänä vuosikymmenen ajan. Yrittäjyyden suurimpana haasteena hän koki hallintotyön, sen kuormittavuuden ja hallintotyö vei tärkeää aikaa liiketoiminnan kehitystyöltä.

Yrittäjinä olemme siis olleet melkoisen työmäärän keskellä johtuen osaltaan  paperitöistä ja hallinnollisista asioista, jotka liittyivät yrityksen pyörittämiseen ja kasvamiseen. Lukemattomia tunteja kului oikeudellisiin asiakirjoihin, pöytäkirjoihin ja raportteihin ja määräyksistä ja hallinnollisista määräajoista huolehtimiseen. Tarkistimme kaiken kahteen tai jopa kolmeen kertaan, vain todetaksemme, että kaikki on tehty. Toisin sanoen, olemme kokeneet yrittäjän arjen…

Pohdimme  sitä aikaa ja energiaa, jota käytimme huolestuttaviin ja hallitseviin hallintatehtäviin, joka oli ajoittain jopa suurempaa, kuin aika ja energia, jota käytimme liiketoimintamme kasvattamiseen. Tuolloin päätimme luoda hallinnollisen työkalun, joka keskittyisi prosessin tehostamiseen ja huolen poistamiseen ja joka minimoisi työmäärän ja ajan jota käytimme oikeudellisten tietojen käsittelemiseen, hallinnollisiin tehtäviin ja aikatauluihin.

Kehitimme itsellemme ja muille yrittäjille työkalun, joka muunmuassa muistuttaa meitä kaikista lain määräämistä hallinnollisista tehtävistä vuoden varrella ajallaan. Työkalu ohjaa meitä pitämään kaikki kriittiset asiakirjat järjestyksessä  sekä säilyttää ne tulevaisuuden tarpeita varten.

Tuloksena on Kuveno, foorumi, jolla yksinkertaistetaan oikeudellista hallintoa. Kuveno auttaa yrittäjiä, johtajia ja johtoryhmiä käyttämään enemmän aikaa ja energiaa yritystensä rakentamiseen – luomaan enemmän vaurautta sekä poistamaan huolta yrityksen pyörittämisestä.

Kuveno on tehokas verkkotyökalu, jonka avulla voidaan nopeasti arvioida, ovatko yrityksen asiat kunnossa. Kuveno on työkalu myös tilitoimistoille, he voivat käyttää Kuvenoa ja tarjota asiantuntemustaan ​​missä ja milloin tahansa Kuvenon kautta. Kuvenon avulla tilitoimistot voivat tukea asiakastaan lopullisen tavoitteen saavuttamisessa ja ylläpitää yrityksen 100 % tilintarkastustavalmiutta.

Missio

Missiomme on vapauttaa yrittäjät hallinnollisen taakan alta.

Visio

Visiomme on olla pienten ja keskisuurten yritysten käyttämä järjestelmä Pohjois-Euroopassa.

Arvot

Rehellisyys – Olemme rehellisiä kaikissa toimissamme.

Vastuu – Otamme vastuun lupaamastamme.

Kunnioitus – Kunnioitamme yhteistyökumppaneitamme, asiakkaitamme ja toisiamme.

Avoimuus – Puhumme hankalistakin asioista suoraselkäisesti.

 

Back To Top