fbpx skip to Main Content
Irtaudu Epävarmuudesta Asiakirjapohjien Avulla

Irtaudu epävarmuudesta asiakirjapohjien avulla

Kuveno tarjoaa valmiiksi esitäytetyt pohjat kaikille asiakirjoille, joita tarvitset yrityksesi hallinnon hoitamiseksi. Pohjat ovat taatusti ajan tasalla, sekä räätälöity juuri sinun tilannettasi varten!

Sopimusten ja työsopimusten luomisen byrokratia

Oletko koskaan joutunut tilanteeseen, jossa olet tarvinnut virallista ja kirjallista asiakirjaa nopeasti? Kuten myyntisopimusta, työsopimusta tai varmistusta siitä, että alisuorittajan irtisanominen tapahtuu lain kirjainta noudattaen?

Olet saattanut googlettaa ja vertailla erilaisia netistä löytämiäsi asiakirjapohjia tyytyen lopulta niistä johonkin. Jonkinlainen epävarmuus asiakirjapohjan täydellisestä vastaavuudesta tarpeisiisi on silti jäänyt kalvamaan mieltäsi, ja olet havahtunut kysymyksiin: ”Onko useita vuosia sitten luotu asiakirjapohja enää ajankohtainen, ja palveleeko kyseinen pohja juuri minun tarpeitani?”.

Yrityshallinnon kunnossa pitäminen on edullinen tapa välttää kalliit ja sotkuiset ongelmat myöhemmin. Työntekijän irtisanominen käyttämällä vääränlaista asiakirjaa voi tulla kalliiksi.

Hallinnollisen asiakirjan kirjoittaminen edellyttää kahta asiaa:

  1.     Ajantasaista tietoa siitä, mitä pitää tehdä
  2.     Tehtävän suorittamista käytännössä

Usein tehtävän tekemättä jättämisen taustalla vaikuttaa epävarmuus siitä, minkälaisia asioita tarkalleen tulisi huomioida. Lakimiehen neuvonta on aivan liian kallista, joten yritämme useimmiten pärjätä ilman.

Kuveno ratkaisee tämän tarjoamalla älykästä teknologiaa asiakirjoihin liittyen. Voit valita laajasta asiakirjapohjien valikoimasta juuri sinun tarpeisiisi sopivimman vaihtoehdon. Lisäksi Kuveno neuvoo ja ohjeistaa, miten puuttuvat kohdat täytetään. Älykäs editori on selkeä, ja se auttaa sinua välttämään virheitä. Iso osa tarvittavista tiedoista on esitäytetty Kuvenon toimesta, joten asiakirjan laatiminen vie vain muutaman minuutin.

Kuvenon avulla saat asiakirjan näppärästi tehtyä, ja vieläpä ilman virheitä. Mikäli kuitenkin tarvitset lisäapua, neuvomme sinut alusta loppuun, tai hoidamme homman puolestasi. Kun asiakirja on valmis, voit allekirjoittaa sen sähköisesti, ja arkistoida sen muutamalla klikkauksella. Lakimiehemme pitävät asiakirjapohjat jatkuvasti ajan tasalla.

Alla on luettelo yleisimmistä asiakirjapohjista. Mikäli olet Kuvenon käyttäjä, voit luoda asiakirjan sekunneissa klikkaamalla siihen liittyvää linkkiä. Jätä asiakirjaviidakkoon liittyvät huolesi Kuvenon hoidettavaksi!

 

  • Lahjakirja. Lahjakirjalla luovutetaan omaisuutta yhdelle tai useammalle vastaanottajalle.
  • Liityntäsopimus osakassopimukseenMyöhempiä sijoittajia ja osakkaita varten tarvitaan heidän suostumuksensa siihen, että he noudattavat aikaisempien osakkaiden kesken sovittua sopimusta.
  • Merkintälista. Henkilö tai organisaatio sitoutuu merkitsemään ja maksamaan osakkeita.
  • Yksilöity valtakirja. Valtakirja, jolla valtuutetaan toinen henkilö suorittamaan jotakin yksilöityä tehtävää.
  • Yleisvaltakirja. Valtakirja, jolla valtuutetaan toinen henkilö suorittamaan jotakin yleisluontoista tehtävää.

Tilaa artikkelimme sähköpostiisi!

Jos haluat saada lisää maksuttomia vinkkejä liiketoimintasi tehostamiseen, tilaa uusimmat sisältömme sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.


 

Back To Top