fbpx skip to Main Content
Automatisoi Yrityshallintosi Dokumentointi

Automatisoi yrityshallintosi dokumentointi

Oletko koskaan ollut retkeilemässä? Olet varmasti muistanut ottaa kaikki tarpeelliset tavarat mukaan: telttasi, makuupussisi, ja kaikki muut tarvikkeet, joilla telttaretkesi taittuu mukavammin. Voisit vain heittää muutamat sukat ja muut tavarat laukkuun – mutta unohtaisit luultavasti jotakin. Paljon telttailevilla ihmisillä on tapana pakata tekemiensä muistilistojen mukaan, etteivät he unohtaisi mitään.

Koska kun olet jo erämaassa, on myöhäistä lähteä hakemaan niitä tavaroita, jotka unohdit ottaa mukaan.

Vastaavasti sinulla tulisi olla etukäteen luettelo niistä asioista, jotka tulisi dokumentoida ja hallinnoida. Ennemmin tai myöhemmin joku tarvitsee nähtäväkseen todisteita siitä, että yrityksesi on hyvässä kunnossa. Kyseessä voi olla sijoittaja, pankkiiri, viranomaiset tai jopa potentiaalinen ostaja. Hyvin hallinnoitu yritys on arvokkaampi ja luotettavampi.

Olen varma, että sinulla on jo tietokoneellasi tai pilvessä kansio nimeltä ”Hallinto”, joka sisältää monia tarpeellisia asiakirjoja ja hallintoasioita. Oletko kuitenkin varma, ettei mitään puutu, ja että kaikki on ajan tasalla?

Helpota hallintoasi automaattisen dokumentoinnin avulla

Olemme rakentaneet tavan, jonka avulla tiedät, mitä sinulla pitäisi olla, mitä sinulla jo on ja mitä vielä puuttuu. Me kutsumme sitä ”Hallintokansioksi”. Kyseessä on yhdessä tilintarkastajien kanssa laaditut luettelot, jotka kuvaavat kaikkia niitä asioita, jotka pitäisi olla tehtynä. Kun lataat asiakirjan Kuvenoon, tarkistamme automaattisesti, mikä niistä se on, ja luokittelemme sen puolestasi. Voit halutessasi ladata myös kokonaisen kansion, ja me pidämme huolen tärkeiden asiakirjojesi lajittelusta.

Olemme kuitenkin menneet vielä tätäkin pidemmälle. Lisäsimme mukaan myös ”Onko tämä ok?” -tarkistuksen, jotta voimme näyttää sinulle, mitä sinulta vielä puuttuu. Jokaisen alueen osalta näytämme sinulle prosenttilukeman, joka havainnollistaa sitä, miten lähellä olet hallintosi täydellisen järjestyksen saavuttamista – ja vain yhdellä silmäyksellä näet, mitä sinun tulee vielä dokumentoida.

Jos säännökset muuttuvat, päivitämme tarkistuslistat, jotta olet aina ajan tasalla. Lisäksi kun vuosi vaihtuu, tarkistuslistat päivittyvät, jotta arkistosi ja historiasi on lajiteltu. Toivottavasti olet tietoinen siitä, että sinun on lain mukaan esitettävä pöytäkirjat kaikista yhtiökokouksista yrityksesi koko historian ajalta? Ja että kaiken muun liiketoimintaasi liittyvän dokumentoinnin osalta arkistointiaika on kuusi vuotta? Tämä, ja monet muut dokumentointiin ja yrityshallintoon liittyvät ongelmat ratkeavat automaattisesti Kuvenon avulla!


Tilaa artikkelimme sähköpostiisi!

Jos haluat saada lisää maksuttomia vinkkejä liiketoimintasi tehostamiseen, tilaa uusimmat sisältömme sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.


 

Back To Top